Tervetuloa Amoaan!

Iho vaatii hoitoa pysyäkseen kimmoisana, myös intiimi-iho.

Amoa Health & Care on suomalainen hyvinvoinnin asiantuntijayritys. Amoan erityisosaamisalaa on intiimialueen hyvinvointi. Tutkimuksen, tuotekehityksen ja terveydenalan huippuasiantuntijoiden yhteistyön innoittamana Amoa suunnittelee ja tuottaa intiimialueen hyvinvointi- ja hoitotuotteita.

Ihon kuntoon, kimmoisuuteen ja kosteustasapainon horjumiseen vaikuttavat monet tekijät. Myös intiimi-iho kärsii muun ihon ohella. Amoa on kehittänyt intiimialueen hoidon ja terveyden erikoistuotesarjan, jossa on ihon kimmoisuutta palauttavia, tasapainottavia ja kosteuttavia tuotteita sekä päivittäiseen ihon hyvinvointiin että intiimikanssakäyntiin. Vahva osaamisemme ja monialainen kokemuskenttämme takaavat turvalliset tuotteet niin kuluttajalle kuin jälleenmyyjällekin.

Suomessa Amoan tuotteet ovat saatavana apteekeista ja hyvinvarustetuista luontaistuoteliikkeistä.

Amoa Powerduo Home

Amoan Kesäkamppis Maikkarilla alkaa tänään 11.07.!

5.4.2016 Amoa aloitti merkittävän mainoskampanjan MTV3-kanavalla, ohjelmayhteistyössä AVA-kanavalla sekä Maikkarin Katsomossa, jossa uudet tuotteet – intiimialueen hoitotuotteet, tehokaksikko Fresh ja Boost & Balance – saivat näkyvyyttä peräti kuukauden mittaisen mainoskampanjan ajan.

Nyt 11.07.2016 uljaan Kesäkamppiksemme kärkenä LEMPEÄT LIUKUVOITEEMME – Amoa Aqua Panthenol (2 eri kokoa) sekä Amoa Aqua Cranberry (Karpalo) – Turvalliset intiimihyvinvoinnin markkinajohtajat, APTEEKISTA.

> Klikattuasi videon auki, klikkaa vielä video oikeasta alalaidasta ruutu-kuviosta isommaksi!