FI_2016 Amoa All Products

Amoa Health & Carella on kaksi tuotelinjaa: Amoan Hoitotuotteet päivittäiseen intiimihoitoon- ja huoltoon sekä Amoan Intiimituotteet intiimin kanssakäynnin mahdollistajaksi ja lisätuntemuksiin.

HOITOTUOTTEET 

Naiseuden uusi asenne: Rakkaudesta omaan kehoon

Iho on elimistön suurin elin, joten siitä huolehtimisen tulisi olla osa päivittäisiä arkirutiineja. Kasvo- ja käsivoiteet ovatkin useimmille naisille arkipäivää. Kasvot, kädet, jalat ja vartalo kaipaavat säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Päivittäisillä rutiineilla on merkitystä, jotta ihon kosteuspitoisuus pysyisi tasaisena, ihon elastisuus kimmoisana ja koko olemus nuorekkaana.

Ihon kosteustasapainon ylläpitämisen merkitys korostuu entisestään vuosien karttuessa: iho kuivuu ja kaipaa apua pysyäkseen kimmoisana mahdollisimman pitkään. Huolellinen, päivittäinen kosteutus voi taata sen, että ihosi pysyy nuorekkaana, hehkuvana ja hyvinvoivana. Jos ihoa ei kosteuteta säännöllisesti, se kuivuu. Kuivuminen aiheuttaa lievän tulehduksen, joka tuntuu kutinana. Tuolloin saattaa helposti raapia ja rapsuttaa ihoaan, jolloin iho saattaa mennä rikki. Tämä koskee myös intiimialueen ihoa.

Iho vaatii hoitoa, myös intiimialueella

Ihon kuntoon ja kosteustasapainon horjumiseen vaikuttavat monet eri tekijät, kuten stressi, aineenvaihdunnan ongelmat, liian vähäinen veden juonti ja epäterveellinen ruokavalio.

Ulkoiset tekijät, kuten auringon haitalliset säteet, liialliset vapaat radikaalit, saasteet, sää- ja lämpötilavaihtelut, huono ilmastointi, kuiva sisäilma, lika ja pöly vaikuttavat näkyvästi ihon kuntoon. Myös perintötekijöillä on vaikutusta: atooppinen, kuiva iho reagoi herkemmin kuin normaali iho. Ihoa kuivattaa myös liian kovakourainen tai usein toistuva pesu; liian kuuma suihkuvesi ja pesu tavallisella, kovalla saippualla.

On luonnollista, että naiset panostavat kunnolliseen vartalovoiteeseen sekä erilliseen käsi- ja jalkavoiteeseen. Herkkä silmänympärysihokin vaatii omat tuotteensa! Kannattaa kuitenkin muistaa, että muun ihon lisäksi myös alapään iho kärsii ympäristötekijöistä. Intiimialueen iho on samaa ihoa kuin muukin, ja sen hoitaminen tärkeää.

Amoa Power duo 2016 FI

AMOA FRESH PESUGEELI– Vain yksi tippa ja liraus vettä riittää!

Intiimialueen päivittäiseen ulkoiseen pesuun tarkoitettu geeli. Päivittäin käytettynä Amoa Fresh paitsi puhdistaa myös auttaa ylläpitämään intiimialueen vahvaa puolustuskykyä, suojaa alueen happovaippaa ja tukee hyviä mikrobeja, mikä auttaa osaltaan ehkäisemään infektioita.

Puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa, antaa iholle elinvoimaa, ehkäisee intiimialueen ärsytystä ja jättää raikkaan tunteen. Geeli sisältää kehäkukkauutetta, kamomillauutetta ja maitohappoa, jotka auttavat ylläpitämään intiimialueen vahvaa vastustuskykyä, suojaavat alueen happovaippaa ja tukevat hyviä mikrobeja (mikä auttaa osaltaan ehkäisemään infektioita). Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Anti-aging vaikutus. Käyttö: Levitä tippa geeliä intiimialueen iholle, hiero ja huuhtele vedellä. Viimeistele intiimihoito Amoa Boost & Balance -hoitovoiteella.

AMOA BOOST & BALANCE Intiiminhoitovoide viimeistelee lopputuloksen.

Tuote vahvistaa ihon suojatoimintoja ja tehostaa ihon omaa ekosysteemiä, jolloin terve intiimialueen iho voi hyvin ja tuntee herkemmin. Intiimialueen hyvinvointiin tarkoitettu voidemainen hoitotuote, jota käytetään päivittäin ulkoisesti intiimialueilla. Tiivistetty bioaktiivinen koostumus rauhoittaa, ravitsee, suojaa ja uudistaa ihoa sekä ylläpitää intiimialueen ihon kosteustasapainoa: Auttaa ehkäisemään myös ympäristöstä johtuvaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Auttaa päivittäin käytettynä kaikenikäisiä, erityisesti niistä, jotka kärsivät ihon kuivumisesta. Soveltuu myös tukihoidoksi paikallisten estrogeenivalmisteiden kanssa. Luonnonkasvipohjainen, ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevä tuote. Käyttö: päivittäin ulkoisesti intiimialueelle, kuivalle iholle kahdesti päivässä.

Huomaa myös:

Amoa Boost & Balance ja Amoa Fresh sopivat hyvin myös tukihoidoksi paikallisten estrogeenivalmisteiden kanssa (Suomen markkinoilla mm. Vagifem, Ovestin ja Pausanol). Suositellaan kaikille naisille, eritoten niille, jotka kärsivät kuivista tai jopa erittäin kuivista limakalvoista.

INTIIMITUOTTEET

Liukuvoiteella vähennetään ihoalueiden välistä kitkaa yhdynnän aikana, joten sen käyttö on suositeltavaa kenelle tahansa. Liukuvoide ehkäisee haavaumien syntyä ja lisää erityisesti yhdynnän nautinnollisuutta, iästä riippumatta. Amoan liukuvoiteet Amoa Aqua Panthenol ja Amoa Aqua Cranberry ovat lääkinnällisiä aputuotteita, CE-merkittyjä.

AmoaPanthenol50ml

AMOA AQUA PANTHENOL – Vesipohjainen liukuvoide, koot 50 ml ja 150 ml – Huomaa kaksi eri kokoa!

AMOA AQUA PANTHENOL on vesipohjainen, maustamaton ja hajustamaton bioliukuvoide ja intiimialueen kosteuttaja, joka sisältää mm. provitamiini B5:tä ja soveltuu erityisesti herkälle iholle!

Erityisesti intiimialueen hyvinvointiin kehitetty liukuvoide, joka vähentää yhdynnän kitkaa, tekee yhdynnän miellyttävämmän tuntuiseksi, hoitaa ja ravitsee intiimialueen ihoa sekä ehkäisee haavaumien syntyä.
° Sisältää ihoa ja limakalvoja hoitavaa pantenolia (provitamiini B5)
° Ei sisällä parabeeneja (säilöntäaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkiä limakalvoja)
° Ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä edes herkillä limakalvoilla
° Ei sisällä alkoholia, silikonia tai spermisidejä
° Ei sisällä alkoholia, glyseriiniä, silikonia tai spermisidejä
° 
Alhainen pH < 5  eli emättimen bakteeritasapainon kannalta ihanteellinen
° Sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa
° CE-merkitty, lääkinnällinen tuote
° OTC- eli reseptivapaa tuote

AmoaCranberry100ml

AMOA AQUA CRANBERRY (karpalo) – hoitava ja kosteuttava liukuvoide 100 ml

Geeli jättää intiimialueelle miellyttävän, kosteuttavan ja suojaavan kalvon
• Sisältää isokarpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), joka tasapainottaa intiimialueen ihoa ja voi auttaa hillitsemään mm. hiivaa ja bakteereita
• Raikastava karpalon tuoksu
• Sopii kaikille, myös herkkäihoisille ja erityisesti ikääntyville tai virtsatievaivoista kärsiville
• Ei sisällä parabeeneja (säilöntäaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkiä limakalvoja)
• Ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä edes herkillä limakalvoilla
• Ei sisällä alkoholia, silikonia tai spermisidejä
• 
Alhainen pH < 5  eli emättimen bakteeritasapainon kannalta ihanteellinen
• Sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa
• CE-tuote eli lääkinnällinen apulaite
• OTC- eli reseptivapaa tuote
• Käyttö: Laita sormenpään kokoinen tippa intiimialueelle. Lisää tarvittaessa.

APTEEKISTA.