FI_2016 Amoa Export

Amoan Hoitotuotteet, erityisesti vientiä varten

Iho vaatii hoitoa, myös intiimialueella

Iho on elimistön suurin elin, joten siitä huolehtimisen tulisi olla osa päivittäisiä arkirutiineja. Ihon kosteustasapainon ylläpitämisen merkitys korostuu entisestään vuosien karttuessa: iho kuivuu ja kaipaa apua pysyäkseen kimmoisana mahdollisimman pitkään. Huolellinen, päivittäinen kosteutus voi taata sen, että iho pysyy nuorekkaana, hehkuvana ja hyvinvoivana. Jos ihoa ei kosteuteta säännöllisesti, se kuivuu. Kuivuminen aiheuttaa lievän tulehduksen, joka tuntuu kutinana. Tuolloin saattaa helposti raapia ja rapsuttaa ihoaan, jolloin iho saattaa mennä rikki. Tämä koskee myös intiimialueen ihoa.

Kuten muunkin ihon osalta, jotta intiimi-ihon kosteuspitoisuus pysyisin tasaisena ja ihon elastisuus kimmoisana, sitäkin on syytä hoitaa, mutta hellävaraisesti. Väärä hoito – liian vahvat ainesosat, väärä pH ja väriaineet – ovat alapäälle vaaraksi. Alapään oma bakteeri- ja hiivakanta “pesee” itse itseään, jos se pestään itseaiheutetusti pois, annetaan tilaa haitallisille bakteereille ja mm. hiivatulehduksen mahdollisuus kasvaa. Hiivatulehdus on on emättimen ja ulkosynnyttimien tulehdus, joka johtuu Candida albicans -hiivan liikakasvusta.

Hormonaalinen ehkäisy tekee joillakin alapään limakalvot ohuiksi ja kuivan tuntuisiksi. Myös aluhousujen materiaali voi ärsyttää, keinokuituiset hiostuttaa ja paksut puuvillaiset kuumottaa. Samoin pikkuhousujen jatkuva käyttö “hauduttaa” alapäätä, sitä ärsyttäen. Liika hoito ja liian vahvat tuotteet kuivuttavat alapäätä turhaan.

Limakalvojen kuivuutta esiintyy monen ikäisillä: aivan nuorilla hormonitoimintojen alkaessa, syynytyksen jälkeen, vaihdevuosi-iässä ja ikäihmisillä.
Stressi, aineesvaihdunnan ongelmat, ruokavaloi, liian vähäinen nesteen jounti, ulkoiset tekijät, kuten saasteet ja vapaat radikaalit, lämpö- ja kosteustilan vaihtelut, lika ja pöly antavat haasteensa intiimi-iholle. Myös perintötekijät vaikuttavat (esim. atooppinen iho).

Mitä erityistä on Amoan vientiin suunnatuissa hoitotuotteissa?

Amoan kehittämä intiimialueen hoidon erikoisarja puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa sekä muodostaa tarkkaan valittujen ainesosiensa ansiosta kalvon, joka estää ärsytystä ja vähentää hankausta. Ne on erityisesti suunniteltu herkälle intiimi-iholle.

Amoan vientiin suunnatut hoitotuotteet sisältävät molemmat Isokarpaloa (Vaccinium macrocarpon), joka osaltaan tuotteissa hoitaa ja tasapainottaa intiimialueiden ihoa ja limakalvoja, auttaen näin vastustamaan mm. hiivan syntymistä ja bakteerien tarttumista.
Ihoon syntyy suojaava kalvo, joka pitää ihon kosteuden ja kimmoisuuden optimaalisena.
Ammattisalaisuutemme on, miten ainesosat toinen toisiaan tukevat – Sinä kuitenkin saat
nauttia siitä, että tuote todella toimii!

Miksi Isokarpalo?

• Isokarpalo sisältää sekä antioksidantteja että antosyaaneja, jotka ovat ryhmä vesiliukoisia flavonoideja, joilla arvellaan olevan erilaisia terveyshyötyjä.
• Karpalon on jo pitkään uskottu ehkäisevän tai ainakin vähentävän virtsatietulehduksia. Nykykäsityksen mukaan vaikutus perustuu sen sisältämiin proantosyanidiineihin, jotka estävät bakteerien tarttumista virtsateiden limakalvoille ja näin tukevat vastustuskykyä E. coli -bakteerin aiheuttamia virtsatietulehduksia vastaan eri toten naisilla, jotka kärsivät toistuvista tulehduksista (Urinary tract infections, UTI ).
• Karpalo tasapainottaa ja suojaa intiimi-ihoa muodostaen suojaavan ja kosteutta pitävän kalvon.